Csatornát és vízhálózatot kapnak a Luther Márton utca lakói

Kézdivásárhely egyik fontosabb utcájában fektetnek le víz- és szennyvízvezetéket: a Luther Márton utcában nemsokára kezdődnek a munkálatok. Pap Lajos, a Közüzemek Rt. kézdivásárhelyi vezetője elmondta: a szolgáltató április végén kezdi meg a munkálatokat.

„Az utca teljes egészében nem volt eddig se víz, se szennyvízhálózat: ez lesz a következő hónapok egyik fontos munkálata Kézdivásárhelyen, ahol a munkát magát mi végezzük, a beruházást pedig a polgármesteri hivatal és a Közüzemek Rt. együtt finanszírozzák. A tervek szerint koraősszel tudjuk majd beüzemelni a korszerűen elkészített hálózatot” – fejtette ki Kozsokár Attila, a Közüzemek Rt. vezetője.

„Azt szeretnénk elérni, hogy az olyan alapszolgáltatások, mint a villany, gáz, víz és csatorna ne okozzanak fejfájást az embereknek. Mivel a víz és szennyvízvezetékhálózat a város tulajdonát képezi, a szolgáltatóval együtt közös beruházást bonyolítunk le. Úgy érzem, hogy ez egy régi adósság, a törlesztése pedig nagyon is időszerű. Polgármesterként minden beruházásnak örvendek, szeretném, hogy a vízhálózat terén is egyre jobb rendszerről beszéljünk” – közölte Bokor Tibor, Kézdivásárhely polgármestere.

Kézdivásárhelyen nem csak a Luther Mártonban dolgoznak majd, hanem a Kert és a 1918. December 1. utcákban is, ezekben viszont a kivitelező nem a Közüzemek Rt.

Közüzemek Rt.

Sajtóiroda