Termeni și condiții de utilizare a siteului

1. TERMENI SI CONDITII
Vizitarea, utilizarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.apacov.ro, proprietate a societatii Gospodaria Comunala SA, implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos:

  • Societatea  Gospodaria Comunala SA isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari site-ului www.apacov.ro, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.
  • Societatea Gospodaria Comunala SA nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, up-grade-uri etc.
  • Gospodaria Comunala SA  nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.apacov.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.

2. COMUNICARI ELECTRONICE
Prin accesarea site-ului www.apacov.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate societatii Gospodaria Comunala SA, comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte  primirea notificarilor de la www.apacov.ro in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice  sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.

3. DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)
Intregul continut al site-ului www.apacov.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea  Gospodaria Comunala SA  si/sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala.

Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a societatii  Gospodaria Comunala SA si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a  Gospodaria Comunala SA a oricaror elemente  enumerate mai sus se pedepseste  conform legilor in vigoare.

4. ACCESUL LA SITE
Gospodaria Comunala SA garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde produsele postate si comercializate, sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii Gospodaria Comunala SA fara acordul scris al acestuia.

5. PROTECTIA DATELOR
Pe site-ul www.apacov.ro, utilizatorul este  responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea site-ului si a cosului de cumparari. Datele personale ale cumparatorilor vor putea fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare. Politicile de Confidentialitate precum Politica de Prelucrare a Datelor Personale, care sunt parti integrante prezentei Termeni si Conditii. Politica de Utilizare Cookie-uri care este parte integranta prezentei Termeni si Conditii.

6. DECLINAREA RESPONSABILITATII
Societatea  Gospodaria Comunala SA  nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual. Totusi s-au depus eforturi mari pentru a minimaliza toate greselile care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu.

7. FRAUDA
ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI WWW.APACOV.RO, SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL WWW.APACOV.RO,  VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI  WWW.APACOV.RO,  SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

Ultima revizuire: 11.04.2017