Hírek

Image Description
Április végéig elkészülhet a Csíki utca

Sepsiszentgyörgy egyik legfontosabb utcája, a Csíki utca elkészülhet 2022 április végéig – legalábbis a víz és szennyvízhálózat rész. Kozsokár Attila, a Közüzemek Rt. vezetője, ha visszafogottan is, de derűlátó a munkálatokat illetően.

Image Description
Téli előkészületekkel elkerülhető a baj

A Közüzemek Rt. felhívja elsősorban a magánházak lakóinak figyelmét a fagy által jelentett problémákra, amelyek évről-évre jelentkeznek.

Image Description
Szünetel a ügyfélszolgálat és a pénztár

Értesítjük ügyfeleinket, hogy 2021. november 29-én és 30-án, illetve december 1-én szünetel az ügyfélszolgálati iroda és a pénztár.

Image Description
Szerencsével idén elkészülhet a Teculescu vezetékcseréje

A most zajló munkálataink közül, legnagyobb fontossággal rendelkező beruházásunk Kovászna városában a Iustinian Teculescu utca.

Image Description
Fizessen online!

A Közüzemek Rt. már jó ideje lehetővé tette az internetes víz és szennyvíz számla kifizetését.

Image Description
 Tájékoztatás 

A vállalat alkalmazottjain kívül csak abban az esetben szabad belépni, ha az illető rendelkezik COVID-19 elleni oltásigazolással, az elmúlt 180 napban átesett a betegségen vagy negatív tesztet tud felmutatni.

Image Description
Újabb „bajos” zónát szűntettek meg

A beruházások fontosságát a 2019, 2020 és 2021-es évek első 9 hónapjának bejelentett meghibásodásainak összehasonlításával lehet a leginkább lemérni: 2019-ben 81, 2020-ban összesen 122 csőtörés volt ebben a periódusban, 2021-ben 55.

Image Description
Szippantós autót vásároltak

Újabb járművet vásárolt a Közüzemek Rt. – a szolgáltató egy nagy kapacitású szippantós autóval bővítette gépparkját.

Image Description
A Közüzemek Rt. a Csíki utcán dolgozik

Komoly feladat elé nézünk a Csíki utcában, Sepsiszentgyörgyön, hiszen a teljes utca hosszán vezetéket fogunk cserélni.

Image Description
Hosszútávon önkormányzati befektetésekre lesz szükség

Ha a közművek valamelyike akadozik, az rendszerint komoly gondot jelent a lakosságnak: a Közüzemeknél tudjuk, hogy a vízszolgáltatás hiánya kiemelt problémát tud okozni.

Image Description
Közérdekű információ  

A Közüzemek Rt. regionális szolgáltató tájékoztatja fogyasztóit, hogy 2021. szeptember 6-tól Sepsiszentgyörgyön a Bánki Donát utcából elköltözik az ügyfélfogadó irodája és a pénztára a Kőrösi Csoma Sándor utca 5 szám alá.  

Image Description
Javul a helyzet Kézdivásárhelyen

Consolidarea rețelei de apă din Târgu Secuiesc este obiectivul principal al Operatorului Regional Gospodărie Comunală SA, iar lucrările sunt aproape finalizate.

Image Description
Dugulások tombolása

Régóta próbálja a vízművek felhívni a lakosok figyelmét, hogy óvatosan bánjanak a szennyvízvezetékekkel, odaillő anyagok ne kerüljenek bele, a hulladékot a hulladéktárolóba juttassák, ne a vezetékbe.

Image Description
Ambiciózus pályázat a bürokráciában

A POIM nagy infrastrukturális beruházási program keretében tervezett fejlesztésekről beszélt Kozsokár Attila.

Image Description
Új székházat épít a közüzemek

A Közüzemek Rt. Kovászna megyei regionális szolgáltatónál tervezett két nagyobb beruházásról is beszámolt tegnapi sajtótájékoztatóján Kozsokár Attila igazgató.

Image Description
Óriásira nőtt a háromszékiek kifizetetlen víz és csatornázás számlatartozása!

Több mint 4 millió lejnyi kifizetetlen víz és csatornázás számlatartozást halmoztak fel a háromszékiek a Közüzemek Rt. fele, mondta el a Sláger Rádió érdeklődésére Kozsokár Attila igazgató.

Image Description
Vezetékcserék Kézdivásárhelyen

Július végén kezdődik két újabb kézdivásárhelyi utcában a vezetékcsere: most a Bethlen Gábor, illetve a Tudor Vladimirescu utcák kerülnek sorra.

Image Description
Nem akarnak csipkebugyit, sem narancsot a szennyvízben

A Kovászna megyei szolgáltató, a Közüzemek Rt. elejét venné a továbbiakban az átemelő szivattyúk tönkretételének: megoldást keresnek a szennyvízzel érkező, azonban nem odaillő anyagok kiszűrésére.

Image Description
Hogyan lehet csatlakozni a víz és szennyvízhálózatra?

vezetékes víz minőségét törvényes előírások mentén szavatolja a Közüzemek Rt. Hosszú távon mindenképp stabil vízhálózat lesz a megye minden pontján, ami egyfelől kényelmesebb, másfelől a szűrési technológia fejlődésével egyre jobb vízminőséget eredményez.

Image Description
Újabb munkálatot fejezetek be Kézdivásárhelyen

Befejeződött a Benedek Elek utcai vezeték cseréje – tájékoztat Pap Lajos a Közüzemek Rt. kézdivásárhelyi megbízott vezetője.

Image Description
1500 vízórát cserél a Közüzemek Rt. Sepsiszentgyörgyön

Kézdivásárhelyen már több helyszínen zajlik, Sepsiszentgyörgyön az időjárás függvényében kezdődik a vízórák cseréje – az akció nem direkt a lakókat, hanem a lépcsőházak előtt elhelyezett főórákat érinti.

Image Description
A Közüzemek Rt. is örvend a vendéglátás újraindításának

A Covid19 miatt hozott megelőző intézkedések Sepsiszentgyörgy szennyvízén is nyomot hagytak: a lakossági kibocsátás mennyisége nem változott drasztikusan, de a kereskedelmi egységek jelentős része, különös tekintettel a vendéglátásra, nem produkált szennyvizet.

Image Description
Bodzafordulón sok múlik

A Közüzemk Rt. Európai Uniós alapokra pályázna a víz és csatornahálózat fejlesztésére: a pályázathoz szükséges iratcsomóhoz már csak Bodzaforduló engedélye kell.

Image Description
Május 15-re elkészül a Csernátoni út

Legkésőbb május derekára elkészül a vezetékcsere Kézdivásárhelyen a Csernátoni úton. A munkálatok lezárást nem csak a környékbeli lakók várják.

Image Description
Milyen minőségű a Kovászna megyei ivóvíz?

A csapvíz minőségével kapcsolatos találgatások egy-egy javítást követően gyakran látnak napvilágot. Meglepő lehet, de még a zavaros víz sem jelent kockázatot az ember egészségére.

Image Description
Földalatti munka a Közüzemeknél

A tavalyi romlott narancs mellett gyakran kerül fadarab, textíliák, állati eredetű szőr, nagyobb ételmaradékok is a fókuszba: a lakóknak rendszerint az szokott feltűnni, hogy nem folyik le a WC, vagy az utcán bugyog fel a szennyvíz.

Image Description
46, illetve 30 bani árigazítás

A sajtóértesülések teljességükben helytállók, a Közüzemek Rt. 2021-ben valóban megemeli valamelyest a szolgáltatások díját.